StartSpeler zoekt D&D Dungeon Masters

StartSpeler zoekt D&D Dungeon Masters

Meer informatie

Vanaf mei, en dit op donderdag-, vrijdag en/of zaterdag avond, zijn wij op zoek naar meerdere Dungeon Masters voor Dungeons & Dragons (5th Edition). De initiële focus zal liggen op het runnen van enkele one-shots om zowel nieuwe als ervaren spelers tot onze gezellige speelruimte te krijgen. Nadien kunnen we samen bespreken of een campaign mogelijk is met vaste spelers.

Tijdstip & Doel

Voordat Corona toeslag was onze winkel op woensdag avond geopend voor de Dungeons & Dragons sessies, met maar liefst 5 lopende campaigns waren we altijd goed volzet. We hopen om dit aantal te evenaren of zelfs te vergroten aangezien we nu meer speelmomenten zullen aanbieden en de speel- en winkelruimte aanzienlijk is vergroot.

  • Op Donderdag avond is er plaats voor 2-3 groepen en maximaal 16 spelers (incl DM).
  • Op vrijdag avond is er plaats voor 1 groep en maximaal 7 spelers (incl DM).
  • Op zaterdag avond is er plaats voor 2 groepen en maximaal 14 spelers (incl DM)

We beginnen met een reeks one-shots om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Vanaf juni bekijken we de optie om te starten met vaste campaigns voor bepaalde groepen. Bij voorkeur blijven we alsnog het merendeel van de sessies te laten doorgaan als one-shot om de drempel laag te houden voor nieuwe spelers.

Aanmelden als Dungeon Master

Je kan jezelf aanmelden als Dungeon Master via Discord https://discord.gg/zZFBH4FJ5H 

Discord

Discord zal ons communicatieplatform bij uitstek worden. Dungeon Masters zullen hier hun sessies aankondigen, spelers kunnen zich nadien inschrijven. De reden dat we voor Discord kiezen, is het gebruiksgemak en de duidelijkheid waarin berichten kunnen worden weergegeven. Posts op Facebook of andere social media moet je "per toeval" hebben gezien en bereiken nooit alle potentiële spelers. We zullen uiteraard ook vermelden via de gebruikelijke social media netwerken dat er sessies plaatsvinden, maar inschrijven en verdere informatie zal altijd en alleen beschikbaar zijn via Discord. https://discord.gg/zZFBH4FJ5H Je kan ook de Discord app op je smartphone installeren, merk je dat je te veel meldingen krijgt dan kan je altijd kanalen muten.

Waarom bij StartSpeler spelen?

Onze speelruimte staat grotendeels in het teken van Dungeons & Dragons. Draken aan het plafond, een tavern-setting en een life-size Beholder tegen de muur. Dit gecombineerd met een grote community van veel lokale spelers, enthousiaste uitbaters en alle benodigdheden om D&D sessies tot een goed eind te leiden, maakt dat onze speelruimte de ideale plek is om op avontuur te gaan. 



Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.