Groot nieuws van StartSpeler

StartSpeler logo
 

Nieuws!

Wat hebben we veel nieuws om te vertellen. Na maanden de lippen op elkaar te moeten houden, kunnen we eindelijk een tipje van de sluier doen (more to come!). Hieronder lees je wat op korte termijn op de planning staat bij StartSpeler! Alvast excuses voor de enorme blokken tekst, dit is natuurlijk enkel voor zij die hier interesse in hebben :)

Onze winkel

Onze winkel wordt deze zomer een pak groter! Het handelspand van Hans Anders nemen we er bij, we breken wat muren uit en maken er één gigantisch geheel van. Een nieuwe kassa, nieuwe toog, nieuwe indeling. Ruimte voor meer spelers en meer artikelen!  Niet alleen dat, maar ook onze magazijnoppervlakte gaat verdubbelen naar maar liefst 360m². Zo zijn we klaar voor de toekomst!

 

Community

‘Plezier start hier!’ is onze slogan. We zien steeds meer mensen opduiken in onze winkel. Een grote groep vaste klanten die we speciaal willen bedanken voor hun vertrouwen én loyaliteit, maar ook nieuwe spelers komen regelmatig kijken in onze winkel én op onze Discord. Om ze makkelijker op te nemen in onze community zijn we daarom op zoek naar een heleboel extra community managers.

 

Interesse om je vrijwillig in te zetten voor een bepaalde community? Laat het ons dan weten op ons Discord kanaal. We voorzien voor de bestaande én nieuwe community managers de nodige ondersteuning, zichtbaarheid, verantwoordelijkheid én leuke extra’s. Meer info volgt snel.

 

Aan al onze vaste klanten lokaal én online: hartelijk bedankt! We zullen in de komende maanden dan ook zorgen voor kortingsbonnen en een spaarpuntensysteem. Stay tuned.

Trading Card Games

Met ingang vanaf 1 maart, zullen wij onze prijzen en support voor Trading Card Games herzien. Zowel online als lokaal.

 

We hebben beslist om onze prijszetting van Trading Card Games te verlagen. Om dit mogelijk te maken, dienen we 2 prijzen te hanteren. 1 voor online verkopen, 1 voor lokale aankopen. Dit omdat bij verzending van artikelen (met een hoge waarde) extra kosten komen kijken, die niet noodzakelijk zijn in onze winkel. Bovendien draaien trading card games om local play en nieuwe mensen leren kennen, die focus primeert in onze filosofie. 

 

Voor de aankomende release van March of the Machine (MTG) hebben we een eerste test lopen voor onze nieuwe (online) prijzen. Dit voorlopig enkel voor boosterdozen, de andere worden herbekeken. Deze blijven voorlopig ongewijzigd tot en met release. Bekijk ze hier. De lokale prijsbepaling is nog in beraad en bespreken we spoedig met onze community managers. 

 

Bijkomend, vanaf deze zomer kan je ook singles kopen in onze winkel en zullen deze ook in displays liggen bij de kassa. Heb je kaarten om te verkopen? We nemen deze vanaf dan ook over.

 

Miniature Games

Het merendeel van Games Workshop producten zal binnenkort aan 20% korting beschikbaar zijn in onze winkel, en ons paint-assortiment zal aangevuld worden met elk courant merk in de hobby. Dit gaat stelselmatig gebeuren. Zit je zelf in de hobby, en heb je suggesties? Laat het ons zeker weten, jullie know-how wordt geapprecieerd. We zijn ook op zoek naar één of meerdere community managers voor Tabletop wargaming. Check onze Discord.

 

Boardgames

Over onze online verkoop van boardgames zijn we duidelijk: wij willen de goedkoopste zijn, met een snelle levering en perfecte verpakking. Het is echter onmogelijk om prijswijzigingen bij concurrenten actief bij te houden, dus we zullen een price-match button toevoegen op onze website zodat je zelf prijs-correcties kan aanvragen. 

 

Wat er lokaal wel zal wijzigen, is de support voor boardgame spelers. Ook hiervoor zullen we Board Game community managers zoeken! We zullen ook boardgame competities hosten met leuke prijzen. We merken week na week dat we meer spelers over de vloer krijgen, deze gaan nu ook gekoppeld worden aan een community om zo de samenhorigheid te bevorderen en iedereen de mogelijk te geven om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Er is daarvoor geen betere plek dan bij StartSpeler!

Vacatures

Om de groei van StartSpeler te garanderen hebben we extra helpende handen nodig. In de komende weken, maanden en jaren zullen er dus diverse vacatures bij komen. Houd zeker onze vacaturepagina hiervoor in de gaten. Momenteel zoeken we o.a. naar een IBO administratief bediende en Flexijobbers.



Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.