Over StartSpeler.com

StartSpeler is een gezellige winkel gelegen in het hartje van Lommel. Wij bieden bordspellen, kaartspellen, party games en andere gezelschapsspellen aan voor een zeer scherpe prijs. Ook organiseren wij toffe speelsessies waarbij wij de nieuwste spellen voorstellen. Bij ons wandel je snel even binnen, al is het maar voor een korte babbel.


Wie Zijn Wij

StartSpeler is het kleine broertje van Escape Room Lommel. Aangezien wij zelf héél graag spellen maken en spelen, was de stap zeer klein om ook een ruim aanbod aan gezelschapsspellen aan te bieden. Wij zijn een team van jonge ondernemers, maar vooral echte spelers. Daarom organiseren wij ook regelmatig leuke speelsessies om nieuwe spellen te leren kennen.

Onze webshop wordt dagelijks bijgewerkt om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen voorzien. Niet alle spellen zijn in voorraad, maar alles valt te bestellen binnen een redelijke termijn. Als er spellen zijn die niet op onze webshop staan, kunnen we er altijd naar op zoek gaan om je deze aan te bieden voor een scherpe prijs.


Hoe werken wij

Wij proberen niet de zoveelste winkel in de straat te zijn. We hopen uniekte zijn op onze manier.

  • Gezellige winkel: een bar, een zetel, spelconsoles... waarom niet? :-)
  • Op het gemak het aanbod bekijken en bespreken met ons. We geven graag (te veel) uitleg over alles wat er bij ons te zien valt.
  • Regelmatig zelf een spel spelen in de winkel.

Wij bieden ook tweedehands spellen aan, en je kan bij ons ook spellen huren. Al onze tweedehands spellen zijn gecontroleerd op kwaliteit en of deze nog compleet zijn. Het gebeurt wel eens dat een medewerker van ons een nieuw spel uit de rekken neemt om deze uit te proberen. Nadien beland deze in de rek van tweedehands spellen. Deze spellen worden aangeboden aan een scherpe prijs.

Het huren van spellen is ook héél simpel. Je komt langs, kiest een spel, betaalt waarborg voor dit spel (= de waarde van het spel) en brengt dit terug wanneer jij wilt. Nadien wordt de huur ingehouden van de waarborg en krijg je het restbedrag terug. Ook kan je kiezen om nadien het spel te houden, wij houden dan de waarborg. Je kan zowel nieuwe spellen met een maximale waarde van 50€ en alle tweedehands spellen huren en dit voor 0,50€ of 1€ per dag naargelang de waarde van het spel.

De toekomst

Onze winkel is geopend op 1 december 2018. Het is nog afwachten wat de toekomst voor ons brengt. Wij hopen in ieder geval dat we samen met de Escape Rooms een mooie toevoeging zijn tot het aanbod aan entertainment in Lommel. Ook zijn we heel nieuwsgierig hoe onze winkel zal groeien in de komende maanden en jaren.