Over StartSpeler

StartSpeler is een gezellige winkel gelegen in het hartje van Lommel. Wij bieden bordspellen, kaartspellen, party games en andere gezelschapsspellen aan voor een zeer scherpe prijs. Een ruim assortiment aan hobby materialen voor miniature painting kan uiteraard ook niet ontbreken.

Daarenboven is StartSpeler een ontmoetingsplaats voor spelliefhebbers. In ons gezellig speelcafé kan je in een rustige en ontspannen sfeer een spel leren kennen. Neem er gerust een bakje koffie of een streekbiertje bij, gegarandeerd een geslaagd bezoek!

Wie zijn wij

StartSpeler bestaat uit een team van jonge ondernemers, maar vooral echte spelers. Wij organiseren regelmatig leuke speelsessies voor alle gekende en minder gekende spellen. Om nieuwe spellen te leren kennen, ben je bij ons op de juiste plek.

Onze webshop wordt dagelijks bijgewerkt om een zo uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen voorzien. Niet alle spellen zijn op voorraad, maar alles valt te bestellen binnen een redelijke termijn. Als er spellen zijn die niet op onze webshop staan, kunnen we er altijd naar op zoek gaan om je deze aan te bieden voor een scherpe prijs. Vind je bepaalde spellen toch nog goedkoper op een andere site, dan bekijken wij graag of we kunnen price-matchen of zelfs nog een betere prijs kunnen aanbieden.


Bram, De StartSpeler
Gunter, Algemene Speler
Gilles, Publieke Speler
Sara, Vervangende Speler
Mieke, Achtergrond-Speler
Jij, Startende Speler?

Discord

Via Discord brengen we al onze spelers en klanten samen. Dit is de ideale plaats om medespelers te vinden waarmee je kan afspreken in onze winkel. Ook voor tips of andere informatie over hobby painting kan je hier terecht.

Hoe wij werken

Wij proberen niet de zoveelste winkel in de straat te zijn. We hopen uniekte zijn op onze manier.

  • Een gezellige winkel met bar
  • Op het gemak het aanbod bekijken en bespreken met ons. We geven graag (te veel) uitleg over alles wat er bij ons te zien valt.
    Regelmatig zelf een spel spelen in de winkel.
  • Een thematische Dungeons & Dragons setting, zo kan je een life-size Beholder tegenkomen, wat drakenhoofden of een brute troll. Dit alles in een "Tavern"-sfeer. 

Wij bieden ook tweedehands spellen aan, en je kan bij ons ook spellen huren. Al onze tweedehands spellen zijn gecontroleerd op kwaliteit en of deze nog compleet zijn. Het gebeurt wel eens dat een medewerker van ons een nieuw spel uit de rekken neemt om deze uit te proberen. Nadien beland deze in de rek van tweedehands spellen. Deze spellen worden aangeboden aan een scherpe prijs.

Het huren van spellen is ook héél simpel. Je komt langs, kiest een spel, betaalt waarborg voor dit spel (= de waarde van het spel) en brengt dit terug wanneer jij wilt. Nadien wordt de huur ingehouden van de waarborg en krijg je het restbedrag terug. Ook kan je kiezen om nadien het spel te houden, wij houden dan de waarborg. Je kan zowel nieuwe spellen met een maximale waarde van 50€ en alle tweedehands spellen huren en dit voor 2,50€ tot 5€ per week naargelang de waarde van het spel.

De Toekomst

Onze winkel werd geopend op 1 december 2018. Het is nog afwachten wat de toekomst voor ons brengt. We zijn heel nieuwsgierig hoe onze winkel zal groeien in de komende maanden en jaren. Onderstaand een foto van de eerste spellen in onze winkel, ondertussen is er al bijzonder veel veranderd. In de zomer van 2021 is dit aanbod al gegroeid naar meer dan 5000 unieke artikelen.