Beer & Board Games: In het Bos (23/11)

Beer & Board Games: In het Bos (23/11)

Vallende amberkleurige blaadjes, een straaltje zon tussen de takken van de bomen. Een warme choco tijdens de frisse herfstwandeling, heerlijk. Ook bij StartSpeler genieten we van de herfst, ditmaal zal onze Beer & Boardgames in het thema staan van dit heerlijke seizoen. Wil je weten wat we spelen, en welk brouwsel je er bij kan drinken? Lees dan verder!

Deze maand laten we je kennis maken met de spellen Creature Comforts, Photosynthesis en De Vos in het Bos, elk spel koppelen we graag aan een gepast bier.

Wil je deelnemen aan onze 6de Beer & Boardgames avond op woensdag 23 november tussen 18u30 en 23u? Inschrijven is vrijblijvend maar wel aan te raden, er zijn voldoende plaatsen, maar het zou zonde zijn als alle groepen beginnen met spelen als jij nog niet aanwezig bent. Inschrijven kan via een whatsapp berichtje naar +32 468 05 68 31 of via ons contactformulier. Inkom is gratis.

Creature Comforts | Blessing in Disguise (Frontaal)

In “Creature Comforts” werkt jouw familie van bosdieren hard om jouw huis klaar te maken voor de winter.

Het dorp “Esdoorn Vallei ” ligt in een uitgestrekt platteland die alle ingrediënten voorziet die je nodig hebt om een breed scala aan comfortabele voorzieningen in elkaar te knutselen.

De drukke markt is een goede plaats om de nodige dingen te krijgen, het “Uilennest” beschikt over heel wat inspiratie nodig om jouw huis te vullen met warmte en de “Werkplaats” is open om allerhande nuttige verbeteringen in elkaar te steken.

Indien je dit wenst, kunnen we je bij dit spel een aangepast bier serveren. We kozen voor Blessing in Disguise van Frontaal.

Photosynthesis | Oak Leaf (Verzet)

Verschillende boomsoorten wedijveren om de grond van het kleine zonnige eilandje te bezetten en erop te kunnen groeien. Elk boom groeit op voorwaarde dat hij genoeg zonlicht krijgt en een schaduw werpt die in verhouding is tot zijn grootte. Wanneer een boom het einde van zijn levenscyclus bereikt, verdienen de spelers een aantal punten dat afhangt van de kwaliteit van de grond waar hij gegroeid heeft.

Indien je dit wenst, kunnen we je bij dit spel een aangepast bier serveren. We kozen voor Oak Leaf van Brouwers 't Verzet.

De Vos in het Bos | Indian Summer (Kees)

Ontdek de mysterieuze wereld van het spel: De Vos in het Bos. Een tweepersoons slagenspel waarin je een goede balans in je slagen moet vinden om te winnen.

Het spel is gebaseerd op het sprookje ‘The Queens’ Butterflies’ van Alana Joli Abbott.

Indien je dit wenst, kunnen we je bij dit spel een aangepast bier serveren. We kozen voor Indian Summer van Kees.

Meer zin in bier gekregen? Check dan zeker ook spellen zoals Homebrewers, Belgian Beers Race en De Taveernen van de Oude Stad. Wijn eerder iets voor jou, dan is Viticulture misschien jouw ding!



Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.