Website Updates Maart-April 2023

Website Updates Maart-April 2023

Website

In maart zullen er veel onderliggende wijzigingen plaatsvinden. Deze zullen voornamelijk invloed hebben op de werking van onze website. Alle producten worden verwijderd en opnieuw toegevoegd bij ingebruikstelling van een nieuwe applicatie voor het bijhouden van productinformatie. We verwachten hierdoor helaas downtime en een reeks van onvoorziene fouten.

Als gevolg van deze wijzigingen is het tot en met 24 maart voor ons niet mogelijk om nieuwe producten toe te voegen aan onze website. De transitie van het ene systeem naar het andere laat dit niet toe, dit heeft tijd nodig en tijdens die periode zijn wijzigingen niet mogelijk. Nadien werken we met man en macht aan het toevoegen van deze producten.

Samen met deze wijziging zullen we ook een nieuw systeem voor magazijn- en orderbeheer implementeren. Hierdoor zal orderverwerking gemiddeld 1 werkdag vertraging oplopen tussen 21 maart en 10 april.

Klantencontact is momenteel reeds vertraagd door de voorbereiding van deze wijzigingen, ons streefdoel staat nu op een antwoord binnen 24u.

Lokale winkel

We herbekijken onze openingsuren voor de komende weken/maanden opnieuw. De wijzigingen zijn nu eenmaal zo impactvol, kennen al maanden voorbereiding en dit zal nog enkele maanden in beslag nemen. Door de winkel wat vaker te sluiten, kunnen we er voor zorgen dat we sneller klaar zijn en dus zo onze groei kunnen voortzetten. Die groei betekent betere prijzen, betere support, meer producten, ... Een update over onze openingsuren volgt in het weekend van 11 maart.



Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.