Marco Polo 2 - Op bevel van de Khan

Marco Polo 2 - Op bevel van de Khan

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Marco Polo 2 - Op bevel van de Khan

Beschikbaarheid: In stock
€ 47,50
Zadel de kamelen en maak je opnieuw klaar voor een grote reis in Marco Polo II: Op bevel van de Khan. Werp de dobbelstenen en bedenk je strategie in dit vervolg op het klassieke bordspel In de Voetsporen van Marco Polo. Marco Polo II is geen uitbreiding maar een compleet nieuwe, losstaande editie. Het spel lijkt in grote lijnen op zijn voorganger: elke ronde begint met het werpen van 5 dobbelstenen die voor een groot deel bepalen welke mogelijkheden je hebt. Hoe hoger de dobbelstenen, des te waardevoller zijn je acties, maar je moet er ook meer voor betalen als je een actie kiest die al bezet is. Ditmaal begint je tocht alleen niet in Venetië, maar in Beijing. En met nieuwe karakters, jade als extra handelswaar en een nieuwe verdeling van de verschillende opties speelt dit spel toch wezenlijk anders. Alle nieuwe, vaak variabele, keuzemogelijkheden maken van dit vervolg opnieuw een aanrader voor liefhebbers van een strategische uitdaging.
leeftijd vanaf 12 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±90 min per spel auteur Merk: Hans im Glück
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214428648
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.