Welcome To...

Welcome To...

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Welcome To...

(tijdelijk) uitverkocht
€ 20,00

Welcome To... speelt zoals een roll-and-write spel waarbij je de resultaten op een blaadje moet noteren, maar dan zonder dobbelstenen. In de plaats daarvan draai je kaarten om van 3 verschillende stapels. Zo ontstaat er elke beurt een combinatie van een nummer en een optionele actie. Elke speler moet hiervan één combinatie kiezen en de resultaten markeren op zijn persoonlijke scoreformulier. Hierbij moet je natuurlijk alle bouwregels in acht nemen!

Omdat iedereen gelijktijdig speelt is er nooit downtime en speelt het spel zeer vlot. Het is ook perfect speelbaar met zeer grote groepen. Er zijn verschillende strategieën die naar de overwinning kunnen leiden, dus je zal ook merken dat iedereen andere keuzes maakt en dat geen enkel spelletje aanvoelt zoals het vorige.

Het spel kan in principe met een onbeperkt aantal spelers worden gespeeld. 

leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 1 tot 28 spelers uitgeverij Uitgeverij: Hydra Games
speelduur ±25 min per spel auteur Merk: Jumping Turtle Games
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 7436950018032
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!