Opgelet: Door een recente wijziging aan onze website is onze inventaris niet meer accuraat. De effectieve voorraad van onze producten kan dus afwijken van de weergegeven stock.

Wedstrijden

Painting Competition

Kom een Warhammer 40k miniature ophalen, verf deze op je eigen creatieve wijze en breng hem ten laatste op 31/08/2019 bij ons binnen.

Je mag kiezen hoe je hem verft, je mag hem zelfs aanpassen door stukken te verwijderen of toe te voegen. Het moet uiteindelijk wel nog steeds dezelfde miniature zijn (primaris intercessor) op dezelfde base (of een van dezelfde grootte).

De top 3 zal worden gekozen door de stemmen van de klanten, de deelnemers en StartSpeler zelf samen te tellen. De winnaars kunnen kiezen tussen volgende prijzen: Warhammer Underworlds: Nightvault, Warhammer 40k: Orks Gretchin, Citadel Base Paint set. De winnaars zullen worden bekendgemaakt op 14/09/2019.

MTG Tournaments

Datum

Vrijdag 27/09 vanaf 19u, zaterdag 28/09 vanaf 13u30 en zondag 29/09 vanaf 13u30

Inschrijven

Inschrijven is verplicht! Niet ingeschreven = niet deelnemen! Je kan je inschrijven door hier te posten of te mailen naar contact@startspeler.com Schrijf je best vóór 02/09 in, want dan ben je 100% zeker van je deelname. Het aantal pre-release packs dat we ontvangen is namelijk beperkt en we zijn niet zeker of we er kunnen bijbestellen!

Wat wordt er gespeeld?

  • Sealed Deck Tournament (30€)
  • Je krijgt een pre-release pack (6 boosters, spindown, promo card en deckbox). En neemt deel aan het tournament. Hoe meer je wint, hoe meer prijzen je zal ontvangen! Minstens 12 boosters in de prijzenpot + extra's !
  • Casual Sealed Deck (30€)
  • Je krijgt een pre-release pack (6 boosters, spindown, promo card en deckbox). Als een tournament te lang voor je duurt kan je casual potjes spelen. Boosters + extra's te winnen!
  • Planeswalker Duels
  • Je koopt een planeswalker deck (15€) en speelt hiermee tegen je tegestander. Wie wint, krijgt een extra booster! (eenmalig per aankoop)

Prijzen

Afhankelijk van het event stoppen we een aantal boosters in de pot. Er zijn natuurlijk ook promo packs en andere goodies te winnen!

Extra nota: JUDGES

Wil je judge zijn tijdens het event, laat dit tijdig weten. De medewerkers van StartSpeler zijn geen judge tijdens het event en zullen dus bij onenigheid geen beslissing nemen. We vertrouwen er op dat al onze spelers zich sportief gedragen en beseffen dat het maar kaartjes zijn™. Bij afwezigheid van een judge dienen de spelers zelf overeen te komen.

Boardgame Competitions

  • ...

Volg al onze events op de voet via Facebook Schrijf je ook tijdig in voor de speciale events!

Komende events

Volg ons op Facebook

Facebook Groepen

Om af te spreken met medespelers of om nieuwe speelsessies in elkaar te zetten, hebben we enkele Facebook groepen opgericht. Dit maakt het vele malen eenvoudiger om spelers bij elkaar te krijgen.