Opgelet: Door een recente wijziging aan onze website is onze inventaris niet meer accuraat. De effectieve voorraad van onze producten kan dus afwijken van de weergegeven stock.

Wedstrijden

MTG Tournaments

Datum

Vrijdag 27/09 vanaf 19u, zaterdag 28/09 vanaf 13u00 en zondag 29/09 vanaf 13u00

Inschrijven

Inschrijven is verplicht! Niet ingeschreven = niet deelnemen! Je kan je inschrijven door hier te posten of te mailen naar contact@startspeler.com

Wat wordt er gespeeld?

  • Sealed Deck Tournament (30€)
  • Je krijgt een pre-release pack (6 boosters, spindown, promo card en deckbox). 2 boosters per speler in de pot + extra's !
  • Planeswalker Duels
  • Je koopt een planeswalker deck (15€) en speelt hiermee tegen je tegestander. Wie wint, krijgt een extra booster! (eenmalig per aankoop)

Prijzen

Afhankelijk van het event stoppen we een aantal boosters in de pot. Er zijn natuurlijk ook promo packs en andere goodies te winnen!

Extra nota: JUDGES

Wil je judge zijn tijdens het event, laat dit tijdig weten. De medewerkers van StartSpeler zijn geen judge tijdens het event en zullen dus bij onenigheid geen beslissing nemen. We vertrouwen er op dat al onze spelers zich sportief gedragen en beseffen dat het maar kaartjes zijn™. Bij afwezigheid van een judge dienen de spelers zelf overeen te komen.

Boardgame Competitions

  • ...

Volg al onze events op de voet via Facebook Schrijf je ook tijdig in voor de speciale events!

Komende events

Volg ons op Facebook

Facebook Groepen

Om af te spreken met medespelers of om nieuwe speelsessies in elkaar te zetten, hebben we enkele Facebook groepen opgericht. Dit maakt het vele malen eenvoudiger om spelers bij elkaar te krijgen.