Vrijdag

Vrijdag

Vrijdag

(tijdelijk) uitverkocht
€ 13,00

"Vrijdag" is een avontuur voor 1 speler. De speler stelt Vrijdag voor en probeert Robinson door het spel heen te leiden. Hij komt verschillende bedreigingen tegen, die hij zal moeten bestrijden. Aan het begin van het spel is Robinson alleen nog niet zo handig. Tijdens het spel verbetert hij Robinsons vaardigheden en wijsheid, zodat hij ook van grotere gevaren kan winnen. Helaas wordt Robinson wel steeds ouder, waardoor hij weer trager en onhandiger wordt. De enige manier om het eiland levend te verlaten is het winnen van 2 beresterke piraten. Vrijdag is een uniek spel, dat de speler steeds weer voor verrassende keuzes stelt. Hij zal merken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om de hindernissen op zijn weg aan te pakken. Door de verschillende moeilijkheidsgradaties is het spel geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. Pluspunten:

  • Uniek solitair avontuur
  • Voor strategen en puzzelaars
  • Verschillende moeilijkheidsgradaties
leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 1 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±25 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8717249195481
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!