Völuspá (New Edition)

Völuspá (New Edition)

Völuspá (New Edition)

Beschikbaarheid: In stock
Nog 3 beschikbaar
€ 25,00

In het oudste gedicht van de Noorse Mythologie, vertelt de Völuspá het verhaal over de eindeloze strijd tussen machtige goden, gevaarlijke schepsels en vergeten rassen. Welke wezens overheersen elkaar? Zullen de Valkyries Thor overmeesteren? Zal Odin de strijd met de bedrieger, Loki, overleven? Elke keer loopt het verhaal weer anders af en zal een nieuwe kracht overheersen. De spelers spelen tegels uit met verschillende karakters en schepsels uit de Noorse Mythologie. Zij proberen de andere tegels te overheersen om daarmee punten te scoren. De speler die de meeste punten scoort met het overheersen van tegels wint het spel.

 

Als je de eerste uitbreiding ORDER OF THE GODS ook hebt bevelen we de volgende sets aan:

* Order of the Gods: alle tegels uit het basisspel en alle tegels uit 'Order of the Gods' om alle nieuwe krachten te leren kennen.

* King of the Giants: alle tegels uit het basisspel, Hermod en Jotunn uit de (basis)uitbreiding en Freya en Niohoggr uit  'Order of the Gods'.

* Rise of the Serpents: alle tegels uit het basisspel, Zeeslang en Hel uit de (basis)uitbreiding en Freya en Dwerg uit 'Order of the Gods'.

* Master of Ravens: alle tegels uit het basisspel, Hermod en Hel uit de (basis)uitbreiding en Raaf en Niohoggr uit 'Order of the Gods'.

  • Heel snel te leren tegellegspel met behoorlijk veel diepte; slechts één pagina aan spelregels.
  • Heel veel tactische mogelijkheden: plaats een tegel en maak gebruik van de speciale krachten (blokkeer, vang of intimideer) om een rij te domineren en punten te scoren.
  • Basisspel bevat 8 schepsels en goden met hun eigen, unieke krachten en vaardigheden.
  • Een volwaardig bordspel voor een mooie prijs: verpakt in het succesvolle doosformaat van titels als Rattus en Lost Temple.
  • Doos bevat reeds een uitbreiding, met nóg 4 schepsels met unieke, speciale krachten, voor nóg meer strategische mogelijkheden.
  • Uniek thema en hele mooie vormgeving van Piero (o.a. Lost Temple).
 
leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 5 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±45 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8718026300814
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.