Vlotte Geesten 2.0

Vlotte Geesten 2.0

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Vlotte Geesten 2.0

Beschikbaarheid: In stock
Nog 5 beschikbaar
€ 13,50
Tweede versie van het bliksemsnelle reactiespel Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel grijpen. Afhankelijk van de kaart zijn daar echter verschillende voorwaarden voor. En dat maakt het er niet eenvoudiger op! Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om. Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel. Vlotte Geesten 2.0 is qua spelregels gelijk aan de eerste versie, maar bevat 5 andere voorwerpen. Daardoor zijn de 2 versies met elkaar te combineren!
leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 8 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±30 min per spel auteur Merk: 999Games
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalonafhankelijk spel ean EAN: 8717249198079
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!