Unlock! 2 - Mysterieuze Avonturen

Unlock! 2 - Mysterieuze Avonturen

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Unlock! 2 - Mysterieuze Avonturen

Beschikbaarheid: In stock
Nog 2 beschikbaar
€ 26,00
Unlock 2 is een coöperatief kaartspel geïnspireerd door escape rooms; ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met een kaartendeck en een gratis app die je door de diverse scenario's leidt. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op! Deze tweede uitgave van de Unlock! serie bevat drie gloednieuwe, mysterieuze avonturen: - Het Huis op de Heuvel: wat is er in dit vervallen herenhuis aan de hand? Doorzoek de griezelige kamers en verbreek de vloek die op het huis rust... - Gevaar in de Nautilus: bij het duiken word je opgejaagd door een monster! Gelukkig is er een sluisdeur. Vind je tijdig de weg naar boven terug? - De Schat van Tonipal: Kapitein Smith verborg zijn schat op het eiland Tonipal. Graaf het goud op voordat schatzoeker Johnson er mee aan de haal gaat!
leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel, Coöperatief spel
aantal_spelers 2 tot 6 spelers uitgeverij Uitgeverij: Asmodee
speelduur ±60 min per spel auteur Merk: Space Cowboys
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 3558380050094
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.