Ubongo - Het Duel

Ubongo - Het Duel

Ubongo - Het Duel

(tijdelijk) uitverkocht
€ 19,50
Ubongo – het snelle puzzelspel voor de hele familie – is nu ook beschikbaar als duel voor twee spelers. Ga met elkaar de strijd aan in deze variant met twintig tegels in allerlei vreemde vormen! Twee spelers dagen elkaar uit om dezelfde Ubongo-puzzel op te lossen. Zoals altijd bij Ubongo draait alles om de vraag: "Wie lukt het om als eerste zijn puzzelvlak volledig te bedekken?". De snelste speler krijgt een overwinningspunt en daarna dient de volgende opdracht zich alweer aan. Beslis het duel in jouw voordeel en word Ubongo-meester! • Tweespeler versie van het bekende Ubongo!Het bekende spel is uitgebouwd tot een uitdagend spel voor twee spelers. Het spelidee is gelijk gebleven, maar vele extra’s zijn toegevoegd. • Nieuwe puzzels!Op elk bord staan 20 puzzels afgebeeld. Een dobbelsteen bepaalt welke puzzel wordt gespeeld. Het spel kent in totaal 180 verschillende puzzels. • Nieuwe tegels!Elke speler heeft 21 verschillende puzzelstukjes tot zijn beschikking; naast de bekende puzzelstukjes dus ook een heleboel nieuwe vormen! • Variant voor gevorderde spelers:Het scorebord voorkomt dat een speler die altijd sneller is ook altijd zal winnen. Het spel blijft daardoor uitdagend en leuk voor beide spelers.
leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±30 min per spel auteur Merk: KOSMOS
taal Nederlandstalige handleiding maker Grzegorz Rejchtman
taalonafhankelijk Taalonafhankelijk spel ean EAN: 8718026301897
staat Staat: Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!