Santa Maria

Santa Maria

Santa Maria

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 35,00

In Santa Maria breid je jouw kolonie uit door gebouwen op te richten op je koloniebord. Dobbelstenen (deze stellen werkers voor) worden gebruikt om gebouwen te activeren. Elke dobbelsteen activeert een volledige kolom of rij van gebouwen op je koloniebord. De gebouwen worden in volgorde afgewerkt en dan blijft de dobbelsteen op het laatste gebouw liggen om het te blokkeren. De plaatsing van nieuwe gebouwen is daarom cruciaal in je strategie.

Doorheen het spel produceer je grondstoffen, leg je scheepsroutes vast, stuur je conquistadors op pad en rekruteer je monniken om je religieuze invloed te versterken.

De speler die op het einde van het spel (dat is na 3 ronden) het meeste gelukspunten heeft gescoord, wint het spel. Elk spel liggen er andere tegels, waardoor de manier waarop je punten scoort van spel tot spel kan variëren.

Santa Maria bevat ook een solo variant.

leeftijd vanaf 12 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 1 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: Hydra Games
speelduur ±60 min per spel auteur Merk: Jumping Turtle Games
taal Nederlandstalige handleiding maker Auteur: Eilif Svensson, Kristian Amundsen Østby
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 7436950018018
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!