De speelruimte Reserveren
Zou je graag onze speelruimte reserveren zodat je bij ons ongestoord je favoriete spellen kan spelen? Dat is zeker mogelijk!

Je kan je eigen spellen meebrengen, of onze reeds geopende demospellen gebruiken. De meeste nieuwe spellen kan je ook altijd openen om te spelen, de kostprijs hiervoor bedraagt 7€ per geopend spel. Nadien kan je altijd kiezen om een geopend spel aan te kopen, de reeds betaalde 7€ wordt dan van de prijs afgetrokken.

Hoe Reserveren?
Om de speelruimte exclusief voor jou te reserveren vragen we je om ons het volgende door te geven via ons contactformulier of door even langs te komen in onze winkel

 

Met hoeveel personen je zou willen komen
De datum en je gewenste begin- en einduur
Speciale wensen mag je altijd doorgeven
 
De Voorwaarden
Om zeker te zijn dat het voor jou als ons een positieve ervaring zal worden. Hebben we enkele voorwaarden welke wij hanteren:

 

Eigen drank is niet toegelaten. Een consumptie kost bij ons 1,50€. Wij bieden frisdrank, koffie, thee en een beperkt aanbod aan alcoholische dranken aan. Wil je toch iets anders drinken, laat ons dit weten.
Eigen snacks mag je voorzien, maar komen niet op de speeltafels staan. Vettige vingers houden we weg van de spellen.
De reservatieprijs is 2€ per aanwezige persoon per uur, consumpties en eventuele aankopen van spellen zijn hier niet bij inbegrepen.
Om de reservatie vast te leggen zullen we een voorschot vragen van 50€.
Minimum aantal personen: 15