Qwixx Big Points (uitbreiding)

Qwixx Big Points (uitbreiding)

Qwixx Big Points (uitbreiding)

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 5,00

Een nieuwe variant voor nog meer punten en spelplezier *** 2 extra scorebloks met 80 blaadjes per stuk (160 in totaal) voor het populaire dobbelspel en kaartspel QWIXX ***

De spelregels voor de vier gekleurde rijen (vierkante velden) en het spelverloop zijn precieshetzelfde als in het originele spel. De spelers zijn na elkaar aan de beurt en voeren hun acties uit. Aan het einde van het spelkrijgt men punten voor de vier gewone gekleurde rijen en voor elke mislukte worp worden 5 punten afgetrokken.

De bonusrijen (ronde velden) worden niet afzonderlijk gewaardeerd, maaraangekruiste bonusvelden tellen mee voor beideaangrenzende gekleurde rijen. Op deze manier kan men veel meer kruisjes per gekleurde rij hebben en dus meer punten per kleur scoren (max. 120)!

Let op! Deze score bloks kun je gebruiken in combinatie met Qwixx het Kaartspel énQwixx het Dobbelspel!

leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel, Dobbel, Partyspel
aantal_spelers 2 tot 5 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±15 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker Steffen Benndorf
taalonafhankelijk Taalonafhankelijk spel ean EAN: 8718026301903
staat Staat: Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!