Queendomino

Queendomino

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Queendomino

Beschikbaarheid: In stock
Nog 4 beschikbaar
€ 32,50
QUEENDOMINO is een zelfstandig spel in de wereld van KINGDOMINO. Dit spel kan echter ook worden gecombineerd met Kingdomino zodat er met 4 spelers in een 7x7 grid kan worden gespeeld en tot en met 6 spelers in een 5x5 grid. Als koning wil je heersen over een groot rijk met steden omringd door uitgestrekte gebieden met graanvelden, bossen, meren en bergen. Je probeert daarom om de beste percelen te bemachtigen. Maar de concurrentie is groot; er zijn ook anderen die dezelfde wens hebben als jij! • Het vervolg op Kingdomino: meer mogelijkheden, meer keuzes, meer uitdaging! o Stuur je ridders eropuit om belasting te innen (=geld verzamelen) o Richt gebouwen op in je steden (een nieuw gebied) voor extra punten o Bouw torens om de koningin naar jouw koninkrijk te lokken voor extra korting • Verschillende varianten: combineer met Kingdomino en/of speel een teamvariant! • Inclusief grote 3D-toren om de tegels in op te bergen en uit te pakken.
leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±25 min per spel auteur Merk: Blue Orange
taal Nederlandstalige handleiding maker Bruno Cathala
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8718026302672
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!