Professor Evil en de Toren van Tijd

Professor Evil en de Toren van Tijd

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Professor Evil en de Toren van Tijd

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 42,00

schatten uit de geschiedenis Gestolen. Aan jullie de taak om die schatten te redden. Hij heeft de schatten in zijn sinistere kasteel verstopt en een aantal gevaarlijke valstrikken geplaatst om ze te beschermen.
Sluip samen met jouw mede-avonturiers het kasteel in en red de schatten. Plan voorzichtig en gebruik je unieke vaardigheden om deuren te openen, vallen onschadelijk te maken en de professor op het verkeerde been te zetten. Je zult goed moeten samenwerken als je hem te slim af wilt zijn!
Kunnen jullie de Mona Lisa, de steen van Rosetta en Excalibur redden, voordat de tijd voorbij is? Of zijn deze onbetaalbare schatten voor altijd verloren? De race begint nu!

Een nieuw coöperatief bordspel voor de hele familie. Probeer de schatten veilig te stellen door de beveiliging uit te schakelen en de schat uit het kasteel te stelen, voordat Professor Evil de tijd heeft gekregen om de schat op te bergen in zijn kluis. Iedere speler speelt een verschillend karakter meteen unieke speciale vaardigheid. Deze speciale vaardigheid kan tijdens het spel uitgebreid worden en zelfs eenmaal ingezet worden in de vorm van een superactie! Probeer te anticiperen op de beweging van professor Evil, zodat hij jullie plannen niet verstoord. Het spel bevat verschillende niveau’sen verschillende verschillende schatten met een verschillende moeilijkheidsgraad.

leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel, Coöperatief spel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±30 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8718026302719
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!