Potion Explosion - 2e editie

Potion Explosion - 2e editie

Potion Explosion - 2e editie

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 45,00
Spectaculair, tactisch spel over knikkerbotsingen en toverdranken. In een grote bak liggen 80 knikkers verspreid over verschillende banen. Je neemt er steeds 1 knikker uit en mag daarna ook knikkers van een gelijke kleur nemen als die door jouw actie op elkaar botsen, een zogenaamde explosie. Op die manier verzamel je verschillende kleuren knikkers, die ingrediënten van toverdranken voorstellen. Door ze op je toverdranktegels te leggen, kun je deze voltooien en gebruiken. Voltooide toverdranken leveren punten op. Daarnaast krijg je punten voor het voltooien van een aantal gelijke of juist verschillende toverdranken. Wie heeft aan het einde de meeste punten? Potion Explosion is een toegankelijk maar uitdagend spel, waardoor het geschikt is voor gezinnen met oudere kinderen en gevorderde spelers.
leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±45 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214426408
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.