Patchwork

Patchwork

Patchwork

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 17,50

Toegankelijk, tactisch tweepersoonsspel. Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als het aantal knopen dat je hebt minus tweemaal de onbebouwde velden op je speelbord. Bouw je als eerste een deken van 7 x 7, dan scoor je bonuspunten! In Patchwork zijn jullie niet persè afwisselend aan de beurt. Wie in tijd achterloopt, is zolang aan de beurt tot zijn tijdsteen de ander heeft ingehaald. Dit kan leiden tot interessante dilemma's. Omdat de lapjes altijd in een andere volgorde om het speelbord liggen, is geen spel gelijk. Door de eenvoudige spelregels in combinatie met tactische uitdaging is Patchwork leuk voor iedereen!

Update februari 2019: wegens een plotse prijsstijging bij 999Games dienen wij ook onze prijs te verhogen voor een aantal spellen.

leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±30 min per spel auteur Merk: 999Games
taal Nederlandstalige handleiding maker Uwe Rosenberg
taalonafhankelijk Taalonafhankelijk spel ean EAN: 8717249200291
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!