Pandemic

Pandemic

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Pandemic

Beschikbaarheid: In stock
€ 36,00

Nederlandstalige versie van het bekende bordspel waarin je de strijd aangaat met dodelijke ziektes! Ook beschikbaar: expansiesets Extreem Gevaar & In Het Lab. Maak de uitdaging nu nog groter!

Pandemic is een coöperatief bordspel, waarbij je niet tegen elkaar, maar met elkaar speelt met één gezamenlijk doel: de mensheid redden. Vier ziektes bedreigen het voortbestaan van de wereld. Aan jullie de belangrijke taak om de wereld te redden. 

Samen vormen jullie een team van professionals die de ziektes tegengaat en geneesmiddelen ontwikkelt voor elk van de ziektes. Iedere speler heeft een specialiteit waarmee hij het team kan helpen. Samenwerken is van belang om de specialismen van elk karakter zoveel mogelijk te benutten. Lukt het jullie om alle geneesmiddelen te ontdekken voordat de pandemieën té ver zijn uitgebroken? Dan winnen jullie samen! 

Het spelbord van Pandemic geeft een kaart van de wereld weer. De ziektes zijn voorgesteld door gekleurde blokjes. In elke stad kunnen maximaal drie blokjes van één kleur aanwezig zijn. Komt er een vierde, dan breekt de ziekte uit naar alle aangrenzende steden. Aan het begin van het spel zijn er 3 steden met 3 blokjes geïnfecteerd, 3 steden met 2 blokjes en 3 steden met 1 blokje. De besmettingskaarten bepalen welke steden dat zijn.

leeftijd vanaf 12 jaar soort_spel Bordspel, Coöperatief spel
aantal_spelers 3 tot 6 spelers uitgeverij Uitgeverij: Asmodee
speelduur ±60 min per spel auteur Merk: Z-Man Games
taal Nederlandstalige handleiding maker Matt Leacock
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 681706911045
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!