Noorderwind

Noorderwind

Noorderwind

(tijdelijk) uitverkocht
€ 28,00

Familiespel met prachtige 3D-schepen De spelers ondernemen met hun prachtig uitgevoerde driedimensionale schepen ontdekkingsreizen naar 3 verschillende locaties. Tijdens hun reis kunnen ze acties uitvoeren of onder andere piratenschepen tegenkomen. Soms kunnen de andere spelers van acties meeprofiteren. Op de genoemde locaties voeren de spelers opdrachten uit, die overwinningspunten opleveren. Om meer kans op succes te maken, kunnen de spelers hun schip uitrusten met bemanningsleden, kanonnen en goederen. Er is zelfs een gevangenis aan boord om overmeesterde piratenkapiteins onder te brengen. Wie als eerste het benodigde aantal punten heeft, wint dit spannende familiespel. Noorderwind ziet er niet alleen prachtig uit, maar spreekt daarnaast het geheugen en tactisch inzicht van de spelers aan. Families die al veel plezier met "De Kolonisten van Catan" hebben, zullen dat ook met Noorderwind beleven! Pluspunten:

  • Van de auteur van "De Kolonisten van Catan"
  • Met prachtige 3D-schepen
  • Goed geheugen en tactisch inzicht gevraagd
leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±60 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker Klaus Teuber
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8717249199465
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!