Marco Polo (tweedehands)

Marco Polo (tweedehands)

Opgelet: Door een recente wijziging aan onze website is onze inventaris niet meer accuraat. De effectieve voorraad van onze producten kan dus afwijken van de weergegeven stock.

Marco Polo (tweedehands)

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 30,00

TWEEDEHANDS SPEL

Dit tactische en strategische bordspel won de spellenontwerpwedstrijd Premio Archimede in 2012. Je bent een van de karakters die na de ontdekking van de zijderoute door Marco Polo een soortgelijke reis gingen maken. Elk karakter heeft unieke eigenschappen, die hem in het spel bepaalde voordelen opleveren. Elke ronde begint met het werpen van 5 dobbelstenen. Deze bepalen voor een deel welke mogelijkheden je hebt. Hoe hoger de dobbelstenen, des te waardevoller zijn je acties, maar je moet er ook meer voor betalen als je een actie kiest die al bezet is. Je verdient vooral punten voor het vervullen van handelscontracten, het stichten van bepaalde handelsposten en het bereiken van Peking. Daar heb je goederen en kamelen voor nodig. Deze kun je op bepaalde actievelden krijgen. Elk actieveld vraagt 1, 2 of 3 dobbelstenen, waarvan de laagste waarde bepaalt hoe vaak je de actie mag uitvoeren of hoeveel de actie opbrengt. Om een bezet actieveld te mogen gebruiken, moet je de waarde van je dobbelsteen in geld betalen. Marco Polo heeft zoveel keuzemogelijkheden, dat het spel altijd anders is. Een aanrader voor de echte liefhebbers!

leeftijd vanaf 12 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±40 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel
staat Staat: Gebruikt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan