Keer op Keer - Scoreblock (3 stuks)

Keer op Keer - Scoreblock (3 stuks)

Keer op Keer - Scoreblock (3 stuks)

Beschikbaarheid: In stock
Nog 2 beschikbaar
€ 9,00

Drie scoreblokken voor het spannende dobbelspel Keer op Keer. Geschikt voor maar liefst 1440 spellen. Dat zou voorlopig genoeg moeten zijn! (drie verschillende levels voor nog meer uitdagingen! )

Keer op Keer is een Dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin! Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen. Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt. Naast punten voor complete kolommen krijg je ook een bonus als je alle vakjes van 1 kleur hebt aangekruist. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist. Wie heeft de meeste punten?

leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel, Dobbel
aantal_spelers 1 tot 6 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±20 min per spel auteur Merk: Schmidt Spiele
taal Nederlandstalige handleiding maker Auteur: Inka Brand, Markus Brand
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214426088
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!