EXIT - Het geheime lab

EXIT - Het geheime lab

EXIT - Het geheime lab

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 14,00
Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit het geheimzinnige laboratorium. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen. EXIT: Het Geheime Lab is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een "echte" escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring! De puzzels zijn vrij pittig. Daardoor is het spel vooral geschikt voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers. Niveau: Gevorderden.
leeftijd vanaf 12 jaar soort_spel Bordspel, Coöperatief spel
aantal_spelers 1 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±60 min per spel auteur Merk: KOSMOS
taal Nederlandstalige handleiding maker Auteur: Inka Brand, Markus Brand
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214422646
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!