Dixit Uitbreiding 9 - 10th Anniversary

Dixit Uitbreiding 9 - 10th Anniversary

Dixit Uitbreiding 9 - 10th Anniversary

Beschikbaarheid: In stock
Nog 3 beschikbaar
€ 18,00

Uitbreiding #9

Dixit is een zeer origineel gezelschapsspel. Het spel bevat weinig spelregels. Je kan Dixit al met kinderen vanaf 8 jaar spelen, maar onder volwassenen is het zeker zo leuk. Bij Dixit verdien je punten door goede tips te geven of door anderen op het verkeerde been te zetten.

In het spel Dixit kiest een speler in het geheim een kaart en geeft daarover een hint voor zijn medespelers. De hint kan een woord zijn, een stuk van een liedje, een raadselachtige zin,... De andere spelers kijken in hun eigen handkaarten en zoeken een kaart die bij deze tip zou kunnen passen. Dan worden de gekozen kaarten en de kaart waar het echt over gaat onder elkaar gemengd en open gelegd. Wie de juiste kaart eruit haalt, wordt beloond. Wordt de kaart van een medespeler aangeduid, dan ontvangt ook hij hier punten voor.

Dixit is een verrassend, gezellig en grappig spel waar je met vrienden en/of familie van kan genieten. Niet verwonderlijk dus het spel in 2010 de prijs Spiel des Jahres won. De auteur van het spel Dixit is Jean-Louis Roubira.

leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel, Kaartspel, Partyspel
aantal_spelers 3 tot 6 spelers uitgeverij Uitgeverij: Asmodee
speelduur ±60 min per spel auteur Merk: Libellud
taal Nederlands-, Engels-, Frans-, en Duitstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalonafhankelijk spel ean EAN: 3558380057611
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.