Dixit - Odyssey

Dixit - Odyssey

Dixit - Odyssey

Beschikbaarheid: In stock
€ 25,00

Herbeleef de magie van Dixit met Dixit Odyssey. Doorgrond het geheim van de afbeeldingen, vermijd de valstrikken van je tegenstanders, en laat je verbeelding de vrije loop.

Dixit Odyssey is geen uitbreiding, maar een zelfstandige variant op het bekroonde gezelschapsspel Dixit. Het spelverloop van Dixit Odyssey is eigenlijk hetzelfde als bij de gewone Dixit, maar je kan Dixit Odyssey met 12 personen spelen in plaats van met 6 zoals bij het gewone Dixit spel.

In het spel Dixit Odyssey kiest een speler een kaart uit zijn hand en geeft daarover een hint voor zijn medespelers. De hint kan een woord zijn, een stuk van een liedje, een raadselachtige zin,... De andere spelers kijken in hun eigen handkaarten en zoeken een kaart die bij deze tip zou kunnen passen. Dan worden de gekozen kaarten en de kaart waar het echt over gaat onder elkaar gemengd en open gelegd. Wie de juiste kaart weet te vinden, wordt beloond. Wordt de kaart van een medespeler aangeduid, dan ontvangt hij er ook een punt voor.

Alle Dixit uitbreidingen zijn zowel compatibel met het gewone Dixit spel alsook met het spel Dixit Odyssey. De mysterieuze kaarten van Dixit Odyssey zijn er andere dan die van het originele Dixit spel.

leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 3 tot 12 spelers uitgeverij Uitgeverij: Asmodee
speelduur ±30 min per spel auteur Merk: Libellud
taal Nederlands-, en Franstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 3558380031826
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!