De Legenden van Andor - Deel 3 - De laatste Hoop

De Legenden van Andor - Deel 3 - De laatste Hoop

De Legenden van Andor - Deel 3 - De laatste Hoop

Beschikbaarheid: In stock
Nog 1 beschikbaar
€ 45,00
Zelfstandig vervolg op de populaire "De Legenden van Andor"-serie In De Laatste Hoop waag je met je medehelden een hachelijke reis door de Grijze Bergen om hun ontvoerde landgenoten uit de greep van de slaven drijvende Krahder te redden. In 7 spannende legenden leer je stap voor stap de spelregels, terwijl ook spelers die al met het spel bekend zijn vele nieuwe elementen tegenkomen. De helden van Andor hebben in De Laatste Hoop deels aangepaste en nieuwe eigenschappen gekregen, waardoor ze ook nu hecht met elkaar moeten samenwerken en ieders sterke punten moeten uitbuiten om de legenden tot een goed einde te brengen. De Laatste Hoop is deel 3 van de Andor-trilogie. In tegenstelling tot deel 2: De Reis naar het Noorden is De Laatste Hoop een zelfstandig spel. Je hebt het basisspel dus niet nodig.
leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel, Coöperatief spel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±75 min per spel auteur Merk: KOSMOS
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214422370
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!