De Legenden van Andor - Bonusbox (Uitbreiding)

De Legenden van Andor - Bonusbox (Uitbreiding)

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

De Legenden van Andor - Bonusbox (Uitbreiding)

(tijdelijk) uitverkocht
€ 29,50

Speciale jubileumdoos voor het basisspel “De Legenden van Andor”. In deze doos vind je 4 legenden, waaronder “De escorte van de Koning” en “De bevrijding van de mijn”, die al als print-en-play te downloaden waren, en 2 splinternieuwe legenden. Daarnaast zit de populaire held “De wolfskrijger” erin. Deze held is op sommige velden krachtiger dan op andere en kan ter vervanging van een andere held worden gebruikt. Nieuwe gebeurteniskaarten zorgen voor nog meer spanning en variatie, terwijl de bijgeleverde soundtrack voor een ongeëvenaarde spelbeleving zorgt. Als klap op de vuurpijl vind je ook spelregels voor een dobbelspel, waarin je moet proberen je dobbelstenen op bepaalde plekken te krijgen. Wie een ronde wint, krijgt echter een handicap. Zo moet je af en toe met je elleboog of onder je been door gooien! Met deze bonusbox haal je nog meer uit het spel!

leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel, Coöperatief spel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±60 min per spel auteur Merk: KOSMOS
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214425357
staat Staat: Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.