De Betoverde Toren Tin

De Betoverde Toren Tin

De Betoverde Toren Tin

(tijdelijk) uitverkocht
€ 10,50
Mini-versie van het tactische geheugenspel. De tovenaar heeft de prinses in de toren opgesloten. De spelers proberen haar te bevrijden. Een van de spelers is de tovenaar, de andere spelen gezamenlijk met Robin. Beiden gaan zo snel mogelijk op zoek naar de door de tovenaar verstopte sleutel. De tovenaar heeft een achterstand omdat hij weet waar de sleutel ligt. Heeft Robin de sleutel gevonden, dan mag hij daarna proberen om de toren te openen in één van de 5 sleutelgaten. Vindt hij de goede, dan kan hij de prinses uit de toren trekken. Zo niet, dan beginnen de spelers opnieuw, maar weten ze welk sleutelgat het niet is! De betoverde toren is een eenvoudig, maar onderhoudend spel. Door het semi-coöperatieve element leren kinderen om zowel met als tegen elkaar te spelen.
leeftijd vanaf 6 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±10 min per spel auteur Merk: Drei Magier Spiele
taal Nederlandstalige handleiding maker Auteur: Inka Brand, Markus Brand
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214421199
staat Staat: Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!