Mail ons

Hot Topics

Wanneer komen er terug Toploaders op voorraad?

Hier kunnen we geen voorspelling naar doen, de laatste levering ontvingen we in februari 2021 en was binnen de week uitverkocht. We gaan er van uit dat er weer een tekort gaat zijn zodra ze opnieuw verdeeld worden, de vraag is enorm groot en de beschikbaarheid beperkt. Bestel ze dus tijdig! De reden van schaarste is dat het type plastic ook gebruikt wordt voor het maken van "disposable face masks" ter bescherming tegen Corona, de grondstoffen worden met voorrang voor dit laatste gebruikt.

Wanneer wordt Digimon TCG, Pokémon TCG, xxxxx TCG geleverd

Sinds medio 2020 is er een enorme achterstand met het printen van zo goed als elke Trading Card Game. De release data worden vaak opgeschoven en wij krijgen de producten te laat en in een kleinere oplage binnen dan verwacht. Wij kunnen niet voorspellen wanneer jij jouw bestelling zal ontvangen. Digimon TCG is een absolute ramp in dat opzicht, enkel Ver 1.5 is beperkt binnengekomen en verzonden.

Bepaalde items van Pokémon Battle Styles zijn tevens ook vertraagd en er zijn enorme tekorten, wij weten niet wanneer en hoe veel er beschikbaar zal zijn. We vermoeden bepaalde items ten vroegste in april te ontvangen.

Wil je op afspraak komen winkelen?

Dat kan elke zaterdag tussen 13u en 17u. Een afspraak maken kan via onderstaand contactformulier. Geef je naam en gewenst tijdstip op, je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging per mail.


Write Us
Contact Gegevens

contact@startspeler.com