Codenames

Codenames

Codenames

Beschikbaarheid: In stock
€ 18,00

NL uitgave van dit partyspel

De twee rivaliserende geheime diensten kennen de geheime identiteit van de 25 spionnen. Hun teamgenoten kennen deze spionnen enkel bij hun codenaam.

Beide teams gaan met elkaar de strijd aan en proberen als eerste contact te leggen met hun spionnen. Elk hoofd van de geheime dienst geeft aanwijzingen door één woord te noemen dat van betrekking is op meerdere worden op tafel. Zijn teamgenoten proberen de woorden van hun kleur te raden zonder daarbij spionnen van de tegenstander aan te wijzen. En natuurlijk wil iedereen wil uit de buurt van de huurmoordenaar blijven.

Hét nieuwe partyspel! Een enorme hit in het buitenland, nr. 1 partyspel op BoardGameGeek – nu verkrijgbaar in een Nederlandstalige uitgave!

Een uniek woordspel, waarbij spelers associaties met woorden moeten zoeken. Probeer met één woord een aanwijzing te bedenken die op meerdere woorden op tafel slaat, zodat je medespelers snel veel punten kunnen scoren. Hoge herspeelbaarheid: 400 verschillende woorden waarvan er steeds slechts 25 in een spel worden gebruikt, waardoor de associaties die spelers kunnen maken steeds anders zullen zijn! Een spel voor twee teams (van onbeperkte grote), maar bevat ook regels voor 2 of 3 spelers. Een echte Nederlandstalige versie! Geen 1-op-1 vertaling van de Internationale versie, maar….woorden die uniek zijn voor Nederland en België (plaatsnamen, cultuur, eten en drinken), woorden die in het Nederlands meerdere betekenissen hebben en woorden die in onze taal tot de verbeelding spreken of in verschillende categorieën passen.

2015 - Golden Geek Award 'Best Family game' - winnaar

2015 - Golden Geek Award 'Best Party game' - winnaar

2015 - Major Fun Award - winnaar

2016 - Pfefferkchel - winnaar

2016 - Dice Tower Awards 'Best Family Game' - winnaar

2016 - Dice Tower Awards 'Best Party Game' - winnaar

2016 - Spiel des Jahres - Genomineerd

2016 - Nederlandse Spellenprijs - Genomineerd

2016 - Speelgoed van het Jaar - Genomineerd

16 spion kaarten in twee kleuren

1 dubbelspion kaart

7 onschuldige omstander kaarten

40 sleutel kaarten

1 spelregels

1 kaarten standaard

1 zandloper

200 kaarten met 400 codenamen

leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel, Partyspel
aantal_spelers 2 tot 8 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±15 min per spel auteur Merk: Czech Games Edition
taal Nederlandstalige handleiding maker Vlaada Chvátil
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8718026301798
staat Staat: Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!