Codenames XXL

Codenames XXL

Codenames XXL

(tijdelijk) uitverkocht
€ 35,00

Codenames wordt nog GROTER! XXL uitgave van het populaire partyspel dat al meer dan 3 miljoen keer is verkocht wereldwijd. Grotere spelmaterialen in een grotere doos voor verbeterde visualiteit als je met grotere groepen wilt spelen.

De twee rivaliserende geheime diensten kennen de geheime identiteit van de 25 spionnen. Hun teamgenoten kennen deze spionnen enkel bij hun codenaam.

Beide teams gaan met elkaar de strijd aan en proberen als eerste contact te leggen met hun spionnen. Elk hoofd van de geheime dienst geeft aanwijzingen door één woord te noemen dat van betrekking is op meerdere worden op tafel. Zijn teamgenoten proberen de woorden van hun kleur te raden zonder daarbij spionnen van de tegenstander aan te wijzen. En natuurlijk wil iedereen wil uit de buurt van de huurmoordenaar blijven.

16 spion kaarten in twee kleuren

1 dubbelspion kaart

7 onschuldige omstander kaarten

40 sleutel kaarten

1 spelregels

1 kaarten standaard

1 zandloper

200 kaarten met 400 codenamen

Alles in XXL formaat

leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel, Partyspel
aantal_spelers 2 tot 8 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±15 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8718026302849
staat Staat: Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!