Het team van StartSpeler wordt uitgebreid

Het team van StartSpeler wordt uitgebreid

Sinds kort hebben we er een nieuwe partner-in-crime bij: Gilles! Als optimistische Gentenaar (of Lommelaar?) gaat hij ons als vennoot helpen verder groeien, beslist mee met strategische dilemma's en neemt onze marketing serieus onder de loep. Als er extra speelmomenten komen, heb je dat ook volledig aan Gilles te danken, iets waar veel van jullie zeker naar uit keken.

Daarenboven hebben we op korte termijn een leger aan sollicitanten leren kennen, hiervan hadden we recent een selectie ontvangen in onze winkel. De concurrentie was enorm tussen de enthousiastelingen. We denken dat we meest compatibele personen hebben gevonden om, in eerste instantie, via Flexi-job samen te werken aan een gezellige onderneming. Deze nieuwe StartSpelers ga je op zeer korte termijn tegen komen in onze winkel! Welkom Elke en Mieke!

Ondertussen staat er nog enorm veel op onze to-do list. Binnen enkele weken hopen we alvast extra speelavonden te organiseren, gaande van speciale thema-avonden tot specifieke tournaments. Onze winkel zal een lichte make-over krijgen, voornamelijk een herindeling van de rekken, een deel van ons assortiment gaat enkel online beschikbaar zijn, en een ander deel komt er bij in de winkel. Ook komt er betere aanduiding bij de rekken, zodat je eenvoudiger iets zal terugvinden. Meer open spellen, meer demo's beschikbaar en specifieke aanpassingen aan de speelruimte en de bar. Dat en veel meer. Veel te doen dus, maar dat gaat absoluut lukken met onze nieuwe collega's.



Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.