Beverclan

Beverclan

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

Beverclan

Beschikbaarheid: In stock
€ 10,00
Wilde kaartenruil voor jong en oud Iedere speler heeft zijn eigen beverburcht. Tijdens het spel probeert hij kaarten met hoge getallen in zijn burcht te krijgen. Maar ook lage getallen zijn belangrijk, want gelijke getallen leveren bonuspunten op. Daarnaast is het niet eenvoudig om hoge getallenkaarten te behouden. Kaarten worden snel geruild, zodat geen kaart meer daar is waar hij eens was. Nadat de eerste speler vijf getallenkaarten in zijn beverburcht heeft gelegd, wordt de huidige ronde nog uitgespeeld. Na de wilde kaartenruil telt iedere speler de punten die in zijn eigen beverburcht liggen. De speler die na een paar ronden de meeste punten heeft, wint het spel. Spannende combinatie van tactiek en geheugen! Ook te combineren met Beverbende.
leeftijd vanaf 7 jaar soort_spel Bordspel, Kaartspel
aantal_spelers 2 tot 6 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±20 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker
taalonafhankelijk Taalonafhankelijk spel ean EAN: 8719214425586
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!