Berenpark - De Grizzly's zijn los!

Berenpark - De Grizzly's zijn los!

Berenpark - De Grizzly's zijn los!

(tijdelijk) uitverkocht
€ 19,50
Berenpark gaat 3D! In deze spectaculaire uitbreiding op Berenpark kun je het basisspel met 2 modulen uitbreiden. Met de module “De grizzly’s” komen extra grote gebieden in het spel, waar je grizzlyberen in kwijt kunt. Handig om parkgebieden af te bouwen, maar ze passen niet altijd even eenvoudig. Met de module “De monorail” bouw je de hoogte in om je bezoekers met een monorail door het park te kunnen leiden. Omdat de monorail zigzaggend boven het park moet slingeren, vereist de bouw ervan enige planning. De 2 modulen zijn ook te combineren, maar het spel wordt er dan wel een stuk pittiger door, zeker als je er ook opdrachten bij doet! De uitbreiding bevat verder nieuwe, extra opdrachten die ook alleen met het basisspel kunnen worden gebruikt.
leeftijd vanaf 8 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 4 spelers uitgeverij Uitgeverij: 999Games
speelduur ±30 min per spel auteur Merk: 999Games
taal Nederlandstalige handleiding maker Phil Walker-Harding
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8719214427122
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!