Altiplano - de Reiziger

Altiplano - de Reiziger

Altiplano - de Reiziger

Beschikbaarheid: In stock
Nog 3 beschikbaar
€ 22,50

Bij het spel Altiplano - De Reiziger, trekt een reiziger door de Zuid-Amerikaanse hooglanden en deelt de nieuwe inzichten die hij tijdens zijn reizen heeft opgedaan met de lokale bevolking. Iedereen die hem ontmoet kan van deze kennis profiteren. Een handelspost maakt het mogelijk om zeldzame goederen te krijgen in ruil voor opalen. Ten slotte voegt een hele reeks gebeurtenissen nog meer variatie toe aan het leven tussen de bergketens in Bolivia en Peru.

Met deze uitbreiding voor “Altiplano“ wordt het plannen van verplaatsingen belangrijker en de toegang tot goederen interactiever. Vooral de voordelen die je via de reiziger kan krijgen, openen volledig nieuwe manieren om je rijkdom te vergroten. Maar onvoorziene gebeurtenissen vragen soms om spontane beslissingen die je planning beïnvloeden. Het streven naar succes in dit onherbergzame gebied verandert in een compleet nieuwe uitdaging! Wie is hierop voorbereid?

leeftijd vanaf 12 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 5 spelers uitgeverij Uitgeverij: White Goblin Games
speelduur ±90 min per spel
taal Nederlandstalige handleiding maker Reiner Stockhausen
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 8718026303112
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!