7 Wonders

7 Wonders

Wegens een storing zijn betalingen met kredietkaart tijdelijk niet mogelijk.

7 Wonders

(tijdelijk) uitverkocht
€ 38,50

7 Wonders is één van de beste gezelschapsspellen van Repos Production.

Een spel wordt gespeeld in 3 tijdperken van 6 ronden. Aan het begin van elk tijdperk ontvangt elke speler 7 kaarten. Eén tijdperk bestaat uit 6 spelronden waarbij de deelnemers telkens een kaart in het spel brengen die hun toelaat één van de 3 volgende acties uit te voeren: een gebouw oprichten, een Mijlpaal creëren of 3 goudstukken ontvangen.

Bepaalde bouwwerken vereisen materialen die aangeleverd worden door het Wonderbord van de speler, door bepaalde kaarten in te zetten of door te onderhandelen met een naburige stad (de speler aan je linker- of rechterzijde). Op het einde van een tijdperk vergelijken de spelers het aantal schildsymbolen op hun militaire gebouwen met het totaal van elk van zijn 2 naburige steden. Als je over meer symbolen beschikt dan je buur, ontvang je een jeton ‘Overwinning’. Van zodra het laatste tijdperk gespeeld is, tellen de spelers al hun bestaansmiddelen (gebouwen, schatten, enz.). Diegene die de meeste punten gesprokkeld heeft, wint het spel.

7 Wonders is een strategisch spel voor 3 tot 7 spelers met een ‘expert’ variant voor 2 spelers.

leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 tot 7 spelers uitgeverij Uitgeverij: Asmodee
speelduur ±30 min per spel auteur Merk: Repos Production
taal Nederlandstalige handleiding maker Antoine Bauza
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 5425016920923
staat Staat: Nieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!