7 Wonders Duel

7 Wonders Duel

7 Wonders Duel

Beschikbaarheid: In stock
€ 22,50

In 7 Wonders Duel is elke speler de leider van een beschaving die gebouwen en Wonders zal bouwen. Alle gebouwen die een speler optrekt, worden samen met zijn Wonders een “stad” genoemd.

Een spel wordt gespeeld over 3 tijdperken. In elk tijdperk wordt een van de drie stapels kaarten gebruikt (eerst de kaarten voor tijdperk I, dan voor tijdperk II en tenslotte voor tijdperk III). Elke tijdperk-kaart stelt een gebouw voor.

Deze tijdperken worden op een gelijkaardige manier gespeeld waarbij elke speler per tijdperk de kans krijgt om ongeveer 10 kaarten te spelen om muntstukken te winnen, om zijn leger te versterken, om wetenschappelijke ontdekkingen te doen en om zijn stad te ontwikkelen.

In 7 Wonders Duel zijn er 3 manieren om te winnen: militaire overheersing, wetenschappelijke overheersing en burgerlijke overwinning.

Militaire en wetenschappelijke overwinningen kunnen om het even wanneer gebeuren. Het spel is dan meteen afgelopen. Als niemand het spel gewonnen heeft aan het einde van het derde Tijdperk, tellen de spelers hun overwinningspunten samen. De speler met de hoogste score is de winnaar

leeftijd vanaf 10 jaar soort_spel Bordspel
aantal_spelers 2 spelers uitgeverij Uitgeverij: Asmodee
speelduur ±30 min per spel auteur Merk: Repos Production
taal Nederlandstalige handleiding maker Antoine Bauza
taalonafhankelijk Taalafhankelijk spel ean EAN: 5425016922699
staat Staat: Nieuw
Link naar spel op BoardGameGeek
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Heb je een vraag over dit product, stel ze dan gerust via ons contactformulier of via Facebook. We antwoorden gemiddeld binnen 1 uur.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!